PMDG 1 April B777 weerradar

pmdg 777 radarGisteren op 1 April stond bovenstaande afbeelding reeds bij PMDG op Facebook, met bijgeschreven tekst om goed de FMC te lezen. Hierop stond dan weer de Engelse afkorting voor 1 April dus al snel dacht een ieder dat PMDG ons wilde doen geloven dat de weerradar een 1 April grap was. Vandaag echter blijkt het een grap over een grap, net als -1 en -1 samen 1 zijn. Kort samenvattend: de B777 krijgt een werkende weerradar én een datalink functie. Dit nieuws is verdeeld over twee forum onderwerpen, waarvan hier de tweede.   Wilt U gebruik maken van deze binnenkort te verwachten functie dan kan dit, momenteel, enkel met het Hifi Active Sky Next weerprogramma.

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x