Review – Orbx FTX Global Vector v1.1

Vector“Orbx FTX Global Vector”. Momenteel op versie 1.1 en er wordt al weer hard gewerkt aan een update v1.2. Maar wat is dat nu precies voor software, wat doet het en wordt je scenery er nu echt zoveel mooier c.q. realistischer van. In een zeer uitgebreid review op Aerosoft Sim News kunt u daar meer overlezen. Zoals Maikel wel eens schrijft, pak er maar gerust een kop thee of koffie bij. Een behoorlijk uitgebreid verhaal.

Subscribe
Kennis van
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
23 april 2014 21:10

Hoi Bram, leuk geschreven. Al het Ftx materiaal draait beter dan standaard fsx en is natuurlijk vele malen mooier ook nog. Dat was mijn wonder met de 1e Ftx Australie aanschaf.
Nu ben ik ook een kat uit te boom kijker qua vector. Ik gebruik echter al Ultimate Terrain Europe welke volgens mij hetzelfde doet, gebruikte jij ook al zoiets, ivm je verbeterde ervaring.
Daarnaast vlieg ik vrijwel alleen in regio’s waar ik al verbeterde scenerie heb dus vandaar mijn aanschaf twijfel. Zal t.z.t. er echter gerust wel van komen, zeker met de aankomende openLc.

23 april 2014 21:56
Reply to  Maikel-pe1123

Hallo Maikel ! Haha, ik ken die dilemma’s ook. Het één heb je al gekocht en als je dan het ander koopt, is het eerste eigenlijk overbodig of niet helemaal compatible… dat soort dingen. En het wordt steeds mooier en beter. Maar ach, als we het ons kunnen veroorloven om dit soort problemen te hebben, dan mogen we heel dankbaar zijn, vind ik 🙂 Voor zover ik het begrepen heb, is FTX Vector eigenlijk de equivalent van de Ultimate Terrain serie. Zij het dan dat Ultimate terrain nog niet de gehele wereld dekt en in z’n totaliteit veel duurder is.… Lees verder »

23 april 2014 15:56

Na de aanschaf – voor mijn doen lang – te hebben uitgesteld, heb ik gisteren toch maar FTX Global Vector 1.1 gekocht en geïnstalleerd. Ik ben een beetje een kat uit de boom kijker. Van de screenshots die op diverse sites te vinden zijn, krijg je naar mijn idee vaak een vrij beperkt beeld van het effect van zo’n addon krijgt. Soms had ik bij FTX Vector zelfs zoiets van: als dit de versie mét Vector is en die zonder, dan vind ik zonder mooier. En de Iceland demo wilde ik niet installeren omdat je daarin niet kunt zien wat… Lees verder »

3
0
Would love your thoughts, please comment.x