Aerosoft Berlin Brandenburg Int. vervolg

mega airport berlin 29palmsAerosoft, of eigenlijk 29Palms en LimeSim, bouwen gestaag verder aan het nieuwe vliegveld van Berlijn. Naast nieuwe afbeeldingen van het veld wordt tevens weergegeven welke opties U zelf aan- of uit kunt zetten via de beheersoftware. Ik verwijs U naar pagina 4 van het forum waar U van boven naar beneden de diverse afbeeldingen zult tegenkomen.
Update 29-03-2014: Op de Duitstalige simMarket kunt U tevens exclusieve afbeeldingen vinden van BER. En U kunt inmiddels wel een weddenschap aan welke veld eerder gereed zal zijn, uitgaande van dit bericht op Luchtvaartnieuws.nl betreffende het werkelijke in aanbouw zijnde veld.

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x