Khamsin “Pacific island” voor X-Plane

espiritu_santo_pallikulo_02HD“Espiritu santo pallikulo”. Ooit van gehoord? Het betreft een eiland in de Stille Oceaan. Dit eiland werd door de Amerikanen en Australiërs in de Tweede Wereldoorlog gebruikt ten behoeve van een vliegbasis. Vooral bommenwerpers hadden hier hun ‘thuisbasis’. Khamsin, scenery-en-vliegtuig-add-on-ontwikkelaar voor X-Plane heeft op dit moment dit eilandje gereed waarbij de situatie in WOII is gereconstrueerd. Bijgaand een link met meer afbeeldingen. Het eiland maakt deel uit van het de add-on Pacific Islands Airfields en is te koop bij X-Plane.org voor $22,95. In deze add-on zitten de volgende eilanden/vliegvelden:

  • Munda airport
  • Gizo airfield
  • Barokoma airfield
  • Palikulo Bay Airfield

 

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x