Aerosoft – Preview Bologna X

BolognaXIn het forum van Aerosoft zijn al weer een aantal preview screenshots te bekijken van het volgende scenery project. “Bologna Airport” (LIPE). Ook weer helemaal aangekleed en voorzien van de nodige features en ook belangrijke gebouwen van de stad Bologna zullen worden meegenomen in het ontwerp. Bekijk de screenshots hier in het forum van Aerosoft.

Subscribe
Kennis van
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
17 maart 2014 18:10

Ik zal mijn dubbele post maar even weg halen, we waren gelijktijdig bezig zowaar. Hieronder even mijn omschrijving van dit moois:
Aerosoft heeft ons afgelopen Vrijdag bijna stiekem kennis laten maken met Bologna. Dit veld(je) is gelegen in Noord Italië nabij (het voor oud formule 1 fans bekende) San Marino. Wederom dus in de omgeving van de Middellandse Zee, waar overigens niets mis mee is. Er zullen tevens enkele delen van de stad worden gemodelleerd.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x