Saitek X-55 Rhino H.O.T.A.S. ook via simMarket

SaitekX55De nieuwe Saitek X-55 Rhino H.O.T.A.S. Joystick is nu ook te bestellen via simMarket. Zowel een Stick als ook een Throttle (in een twin engine uitvoering). 2 hardware items met ieder een aparte USB aansluiting. Voorzien van vele knoppen, dus elke configuratie lijkt me wel mogelijk. Niet alleen voor FSX maar uiteraard ook geschikt voor vele andere flightsim games. Ook in het donker goed te bedienen door de groene achtergrond verlichting.

Subscribe
Kennis van
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
13 maart 2014 16:49

je zult zelf vast wel beter weten te vinden, maar toch maar even een helpende hand:
http://www.helicoptersonly.com/contents/en-us/d217.html

Arthur
12 maart 2014 23:15

Ik heb het hele verhaal van Angelique vluchtig doorgelezen en er worden een groot aantal sims aangegeven als zijn “compatible”. Wat ik jammer vind is dat Saitek niet echt een innoverend product heeft uitgebracht en goed heeft gekeken naar de bestaande sims. Zoals we allemaal weten zijn er een hoop gebruikers van helikopter sims en daar heb je het probleem dat de stick in een positie hoort te staan daar waar je je helikopter trimt. Er zijn 2 joysticks die dat ondersteunen: De G940 van Logitech, helaas waren er een hoop problemen met deze stick en de Microsoft Force Feedback… Lees verder »

12 maart 2014 17:22

Er kan ook eerst een review gelezen worden:
http://asn.aerosoft.com/?page_id=27150

3
0
Would love your thoughts, please comment.x