GeForce 335.23 driver beschikbaar, maar…

nvidia-logoNvidia heeft een nieuwe WHQL driver beschikbaar. Hopelijk is daarmee de door de vorige versie geïntroduceerde bug in X-Plane verholpen en kan nu echt worden genoten van de extra performance die merkbaar zou moeten zijn.. EDIT: Helaas geeft deze driver nog steeds een bug en de perfomance is zelfs iets slechter dan de vorige versie. De driver kan worden geïnstalleerd via GeForce experience of handmatig door de drivers te downloaden en te installeren. Over het algemeen is het sterk aanbevolen om eerst de oude drivers volledig te deïnstalleren, om fouten in het register zoveel mogelijk te voorkomen.Zojuist heb ik de nieuwe driver getest, maar hij is niet zonder problemen. Om de performance te vergelijken heb ik de standaard fps-testen van X-Plane uitgevoerd voor update en na update van de driver en hieruit blijkt duidelijk dat de nieuwe driver consequent minder presteert al is het effect klein. Test nummer drie laat het meest een vervelende bug zien (rode, blauwe lijnen door het landschap). Conclusie: Deze driver voorlopig links laten liggen voor X-Plane gebruikers.

 test

331.82

    335.29

1

112,84

111,75

2

47,95

47,42

3

27,59

27,75

4

26,70

25,52

5

129,87

128,11

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x