World2XPlane

World2XplaneAl een paar keer is op simflight.nl de tool XP Scenery Generator langs gekomen. Inmiddels beschikt de ontwikkelaar over een eigen website. www.world2xplane.com. Het pakket zal vermoedelijk de naam krijgen van deze website. De ontwikkeling van deze tool wordt met veel belangstelling gevolgd, wat ook blijkt uit het feit dat inmiddels 185 berichten zijn gepost bij X-Pilot sinds de eerste posting op 25 januari 2014. Met World2X-Plane kan vanuit data in de OSM-database een redelijk nauwkeurig nabootsing van de bebouwing worden gerealiseerd. Afhankelijk van de grootte en hoogte worden andere objecten geselecteerd. Daarnaast speelt het type van het gebouw ook een belangrijke rol voor de regels van selectie van objecten. Voor met deze tool aan de gang wilt kan de Alpha-versie downloaden. Bij een Alpha-versie kunnen nog meer problemen verwacht worden dan bij een Beta-versie. Dus voor echte doorbijters die niet bang zijn voor technische problemen en onvolkomenheden.

 

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x