Levendige kleuren in X-Plane met Maxx FX

MaxxFXAltijd al een hekel gehad aan de saaie kleuren van X-Plane, dan is daar nu een oplossing voor: Maxx FX. Dit programma geeft de gebruiker de mogelijkheid om de kleurtonen, contrast en dergelijke aan te passen naar eigen smaak of om de realiteit beter te benaderen. Er zijn 18 thema’s die je kunt kiezen of je kunt alles zelf instellen.De getoonde schermafbeelding geeft een indruk van het te bereiken effect. Te koop bij X-Aviation voor $19,95.

Subscribe
Kennis van
5 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Matthias
8 maart 2014 23:02

Hahahaha!!!

Inmiddels uitgesnuffeld Wim? 😉

Wim
8 maart 2014 07:22

Dank voor je reactie. Hij staat bij mij ook op mijn verlanglijstje. Ik was er nog niet aan toegekomen om het aan te schaffen. Te druk met snuffelen naar X-Plane nieuws denk ik ;-).

Matthias
7 maart 2014 22:12

Hoi Wim en Maikel

2 uurtjes geleden voor het eerst gebruikt,

Ik kan alleen maar zeggen, het lijkt alsof we aangeland zijn bij Xplane V11, of zelfs V12.

Nog nooit heb ik voor welke flightsim dan ook zo’n prachtige ”overhaul” gezien.

Aanrader!

Mvg

Matthias

Maikel
7 maart 2014 12:02

Daar kunnen flink wat vliegers blij mij zijn volgens mij, goed effect en prijs ook netjes.

Matthias
7 maart 2014 08:25

Hoi Wim,

Goedemorgen, bedankt voor de tip, deze was geheel langs mij heen gegaan, ik ga haar direct aanschaffen.

Mvg

Matthias

5
0
Would love your thoughts, please comment.x