RUNway-RUN op landingsbaan vliegveld Teuge

Runway-RunHet is een fenomeen wat kennelijk al meer plaats vindt. Hardlopen op een runway van een vliegveld. Zo ook op de runway van het vliegveld Teuge (EHTE). “Vrijdag 21 juni om 20.30 uur is er een prestatie hardloop RUNway-RUN op de landingsbaan van luchthaven Teuge. Deelname is gratis.  Er wordt tot 21.30 uur gelopen en iedereen probeert in die tijd zoveel mogelijk kilometers af te leggen.” Lees er meer over hier. Is dit al meer gebeurd hier in Nederland ?

Subscribe
Kennis van
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
boeing
20 juni 2013 16:26

Kom zaterdag 22 juni allemaal naar het TT circuit in Assen voor de TT-run over het heilige asfalt van het Drentse circuit.
Aanvang 11.00 uur

3
0
Would love your thoughts, please comment.x