Info artikel – ADS-B

ADS-B-diagramDeze nieuws item heeft niet veel te maken met Flightsimulator. Maar wilde het toch hier plaatsen. Het gaat over ADS-B en de toekomst daarin. Vooral ADS-B out en alle mogelijkheden die het heeft. Amerika is vaak de voorloper, dus dit zal t.z.t. ook wel in Europa worden ingevoerd. Betekend wel dat straks dan ook de kleinere General Aviation vliegtuigen zichtbaar zullen zijn via Flightradar24.com.

Subscribe
Kennis van
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Erwin
21 januari 2013 21:49

Wij maken hier uitbundig gebruik van,
in mijn vrije tijd ben ik zweefvlieg piloot.
Een deel van onze club vloot is uitgerust met ADSB. het is gewoon een kabeltje dat verbonden is met je Transponder – FLARM( een soort TCAS m.b.v gps locatie). dit zorgt ervoor dat wij traceerbaar zijn op onderen deze website http://live.glidertracking.com/ . Flightradar heeft helaas de zweefvliegers gefilterd(sq 7000).

Met vriendelijke groet,

Erwin

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x