Flightdeck Magazin no. 4

0

FDM201301Het eerste nummer van Flight Deck Magazin voor het jaar 2013 is uit. Betreft een PDF magazine die zowel in het duits als in het chinees geschreven is. Met toch wel een paar leuke items, zoals navigeren. Het is gratis, maar toch…. Ik kan er niet aan wennen dat aan de linker kant de duitse taal staat en gelijk rechts in het chinees. Misschien handig voor diegene die met een talen cursus bezig zijn ? Bekijk en lees het blad zelf eens, en wat vindt u ervan ? Hier de link naar deze Flight Deck Magazin. Een item wat we moeten volgen, of maar gewoon laten gaan ?

Laat een reactie achter

Schrijf de eerste reactie!

  Subscribe  
Kennis van
We gebruiken cookies om Google-advertenties te leveren en personaliseren en om verkeer naar onze website te analyseren. OK WEIGEREN . Ons privacybeleid.
472