Tutorial Opencockpits SIOC

4

Sioc-CursusDe hardware van Opencockpits (alle hardware voor het bouwen van een cockpit) werkt via het zogenaamde ‘SIOC Script’. 1 hardware item per script, echter het kan ook met 1 script en meerdere hardware items. In deze PDF wordt het uitgelegd. Geschreven in het engels en neem er gerust de tijd voor. Ik lees graag uw ervaring in deze !

Laat een reactie achter

4 Reacties op "Tutorial Opencockpits SIOC"

avatar
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Kennis van
René Hoep
Gast

RECTIFICATIE
Ik zag dat als je het PDF bestand op 300% zet of meer je wel de “underscores”te zien krijgt. Als je de text copieerd en in kladblok zet komt het ook goed.

René Hoep
Gast

Zoals ik al eerder opmerkte zitten er fouten in het script. Er worden nl heel veel “underscores”vergeten waardoor de variabelen niet werken. Op mijn site onder zal ik het het goede script geddelte aanbieden.

René Hoep
Gast

In het laatste script op blz 30 etc missen een hoop “underscore” tekens. = _
Houdt daar rekening mee anders werkt het script niet.
Ik zal deze tutorial op mijn site zetten met het aangepaste script. Zie verder op mijn site voor SIOC uitleg.