U kunt nu naar “Bella Coola Valley” Airport


Fantastisch, u kunt zelfs ruim voor de kerstdagen naar het vliegveld ‘Bella Coola Valley’ vliegen. In uw navigatie vult u “CYBD” in. Punt van vertrek mag u zelf invullen. Gezien de screenshots zal het een zeer mooie bestemming zijn. Met zeer scherpe textures en incl. alle ORBX Flow technieken. Meer info en vooral de screenshots op de product website van FTX. Uiteraard dient u wel het basispakket ‘Pacific Fjords’ te hebben.

Subscribe
Kennis van
1 Reactie
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
6 december 2012 20:07

Vergeet niet uw Orbx PFJ eerst te patch naar versie 3.

ORBX FTX NA BLUE Pacific Fjords (PFJ) Service Pack 3,
This third service pack for Pacific Fjords is primarily meant to achieve full compatibility with our Bella Coolaairport add-on – http://fullterrain.c…oduct_cybd.html – but also fixes a number of issues posted by usersor discovered by team members. It is for both the DVD and download versions of Pacific Fjords.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x