Demonstratie Prepar3d – IG FS in Schagen


Noteer maar vast in de agenda, zaterdag 24 november een Demonstratie Prepar3D door de landelijke IG FS in Schagen. Deze november bijeenkomst is gewijd aan een demo door de landelijke IG FS en gewijd aan Lockheed Martin Perpar3D. 
Voor zover mij bekend is dit de verdere doorontwikkeling van FSX. Lockheed Martin heeft de rechten verworven en is op het FSX concept verder doorgegaan. Het is de bedoeling dat de FSX add-ons of via een migratie-tool of rechtstreeks te gebruiken zijn in dit product.  Het hardware gedeelte daar wordt ook onder de aandacht gebracht. Voor zover mij bekend draait het op pc’s die nu ook FSX draaien.
Wie op de website van het geheel kijkt zal daar de nodige info vinden.
Mocht u al dat moois toch willen hebben. Probeert u dan het Sinterklaas repertoire eens uit bij de schoorsteen. Wellicht dat dat helpt. Wie weet komt er misschien nog een nieuwe PC bij.
Mocht u toch overwegen om een nieuwe pc aan te schaffen kom dan zeker even naar de de demo kijken daar krijgt u alle informatie.

Voor de FS-ers – en voorde andere belangstellenden natuurlijk ook – vliegt de zaaldeur om 12:00 uur open. In verband met de grote drukte is de biljartzaal gebombardeerd tot knutselhok en de grote zaal de demozaal. Een projectiescherm en beamer zullen we ook nog inzetten.

Zoals u wellicht weet is Microsoft gestopt met het  MS Flight project. X-plane gaat serieus door.

Locatie: Julianalaan 4 C, Schagen
Datum 24 november 2012

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x