Militair FlightSim Event in 2013 !

Goed nieuws valt er te lezen op de website van HCC Flightsimulator. Het Militair FlightSim Event in 2013 kan tóch doorgang vinden. Michiel Zeeman, coördinator van het MLM in Soesterberg schrijft daarover het volgende. 

Het evenement zal plaatsvinden in het weekend van 25 & 26 mei 2013 en dan alleen in de Ir. Vreeburghal  en het Flying Centre,  want de Generaal Snijdershal is op dat moment al gesloten. Ik ben nog even in gesprek geweest met organisatie van de Tigermeet, maar daar is verder niets uitgekomen. Het worden – blijven dus – gewoon twee dagen lekker vliegen en bezoekers enthousiast maken voor de hobby!”  (bron)

Subscribe
Kennis van
1 Reactie
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
11 november 2012 16:44

Bedankt Rob en een goed weekend verder.
Groet, Gijs.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x