HCC Zeeland FS-Airliners – 07/11-2012


Uitnodiging van de HCC Werkgroep FS Airliners aan belangstellenden voor de bijeenkomst van 07 november 2012 om 19.30 uur in de Wijkcentrum “Open Hof”, Alexander Gogelweg 59 te 4384EV Vlissingen. Op de agenda staat: 19.00 uur: zaal open, 19.30 uur: Mededelingen, vragen en antwoorden over Flight Simulator. Klik op ‘Verder lezen…’ voor het programma. 

Programma:

  • Opening
  • Rondvraag. Omdat de nieuwe cursus op 1 november is begonnen kunnen daar nu ook vragen over gesteld worden
  • Pauze (rond 20:30 uur)
  • Verdere uitleg over onderwerpen in de film van de vorige bijeenkomst

Tijdens de bijeenkomst van 3 Okt j.l. is een film getoond over delen van de MP vlucht naar Hannover, met name over de holding. Daarnaast liet de film ook iets zien over de aankomst op Hannover, en over het maken van een Go-Around.  We hebben de indruk dat die uitleg voor sommigen wat te snel ging. Daarom komen we tijdens deze bijeenkomst daar nog eens op terug.

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x