SkyDemon v2.4.5 update


De software “SkyDemon” heeft weer een update ondergaan naar versie 2.4.5 Meer info daarover op de website van SkyDemon. Deze software is voornamelijk bedoeld voor de real life pilot die zijn VFR vluchten wil voorbereiden thuis op de PC. Hoewel het via de iPad ook al perfect gaat. Waarbij ook de Notams op de kaart worden weer gegeven. Deze versie moet opnieuw geïnstalleerd worden. Hier de directe link naar de update. 

SkyDemon 2.4.5 is out now for PC and iPad. It features the new VFR conditions indicators we posted about before, enhanced track log detail and more aircraft properties for power users. In the iPad version we have faster map scrolling, a redesigned zooming/scaling interface, an interactive north-up indicator and a swipe-to-the-left shortcut on the virtual radar for quickly accessing the scratchpad.

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x