Orbx North American GA AI Traffic 1.00 Released

Het freeware AI Traffic 1.0 pakket van Orbx staat gereed voor u om gedownload te worden. Het betreft het eerste pakket van AI Traffic voor sceneries van Orbx in uw FSX. In totaal zullen zo’n 600 toestellen ongeveer 5300 vluchten maken in uw sim. Het pakket genereert verkeer voor de vliegvelden van de Orbx PNW regio alsmede alle Orbx freeware en payware vliegvelden binnen deze regio. Later zullen alle vliegvelden in Noord Amerika worden voorzien van gegenereert AI verkeer. Voor meer informatie en de gratis downloadlinks kijkt u hier.

Subscribe
Kennis van
1 Reactie
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
2 november 2012 17:12

Mooi pakket volgens mij. Hopelijk morgen nog even de tijd om het te proberen want zondag zit ik @lelystad. 🙂

Kleine verbetering op de omschrijving: uiteindelijk wil orbx verkeer toevoegen op al hun landschappen die ze hebben uitgegeven van noord amerika. Dus niet geheel noord amerika.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x