Aerosoft – Dutch Airports

9

Aerosoft heeft een verzamelings pakket uitgebracht van hun 3 Nederlandse vliegvelden. Het gaat om het vliegveld Rotterdam, Maastricht-Aachen en het kleine vliegveld Lelystad. Daar waar over 1 week het FSweekend wordt gehouden. 3 vliegvelden voor een kleine 30 euro. De boxed versie zal helaas niet op tijd klaar zijn voor het FSweekend, maar u kunt al wel vast de download versie kopen. via simMarket of Aerosoft. Leuk om zo een rondje Nederland te kunnen maken.

Laat een reactie achter

9 Reacties op "Aerosoft – Dutch Airports"

avatar
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Kennis van
Harald
Gast

Bij deze graag!

Tot FSweekend!

Gr Harald

Harald
Gast

Ik begrijp je mening.

Het gaat er uiteindelijk om dat alle software-makers beseffen dat de ontwikkelingen verder moeten.

Stilstand is geen optie.

Zeker commercieel niet…

Maikel-pe1123
Beheerder
Je kunt je vragen altijd aan aerosoft, of een ander, persoonlijk stellen in hun forum. Enkel zullen ze natuurlijk niet hun geheim prijs geven. Ik spel naast fs soms Battlefield3. Dit is een moderne shooter en die gebruikt ook alle moderne hardware ten top. Dit ziet er hoe dan ook prachtig uit en draait vanaf dag één soepel. Dat is natuurlijk ook mijn fs ideaal ja. Toch zal het met geld te maken hebben. Als je ziet waar spel bladen of tv programma’s hun tijd aan wijden is het al snel duidelijk. Sport, schieten en racen verkopen. Ik zou ook… Lees verder »
Harald
Gast
Hallo Maikel, Dank voor je reactie. Je hebt gelijk wat betreft FSX redelijk speelbaar houden. Alhoewel dit ook pas echt mogelijk is sinds de intede van de de I5,en I7 processors. Maar is dit het nu? Wanneer ik vandaag de dag de sceneries plus framerates in een gemiddelde Pc-game aanschouw vind ik het jammer dat flightsim hiermee zo achter blijft. Oftewel een platform dat meegaat met zijn tijs. Is het een kwestie van onwil,of geld? Geld kan toch nooit de reden zij wanneer ik zie hoeveel mensen wereldwijd serieus genieten van virtueel vliegen. Dergelijke investeringen moeten toch makkelijk terug verdiend… Lees verder »