PC Pilot – November/December 2012

Het nieuwe nummer van PC Pilot komt er weer aan. Voor de maand November / December 2012. Weer een mooi nummer met veel flightsimulator info. Met een behoorlijk aantal reviews: “Quality Wings BAe 146, Aerosoft Bombardier Challenger  300, Carenado Grand Caravan, Milviz Baron 55, REX Essential, Flight1 Ideal Flight 10, Alabeo C188B AGTruck, ORBX New Zealand North, Touch Pilot One en Panel Builder”. Uiteraard met nog veel meer items. Voor een compleet overzicht van de inhoud, kijk even op de website van PC Pilot.

En PC Pilot staat er ook weer op het FSweekend. Kunt u gelijk een aantal nummers in kijken en een abonnement afsluiten, zodat u altijd als eerste het blad kunt lezen en later nog eens kunt naslaan.

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x