PC Pilot – November/December 2012

0

Het nieuwe nummer van PC Pilot komt er weer aan. Voor de maand November / December 2012. Weer een mooi nummer met veel flightsimulator info. Met een behoorlijk aantal reviews: “Quality Wings BAe 146, Aerosoft Bombardier Challenger  300, Carenado Grand Caravan, Milviz Baron 55, REX Essential, Flight1 Ideal Flight 10, Alabeo C188B AGTruck, ORBX New Zealand North, Touch Pilot One en Panel Builder”. Uiteraard met nog veel meer items. Voor een compleet overzicht van de inhoud, kijk even op de website van PC Pilot.

En PC Pilot staat er ook weer op het FSweekend. Kunt u gelijk een aantal nummers in kijken en een abonnement afsluiten, zodat u altijd als eerste het blad kunt lezen en later nog eens kunt naslaan.

Laat een reactie achter

  Subscribe  
Kennis van
We gebruiken cookies om Google-advertenties te leveren en personaliseren en om verkeer naar onze website te analyseren. OK WEIGEREN . Ons privacybeleid.
486