FSweekend – Virtual Aerobatic Group Demo

2

De Virtual Aerobatic Group zal voor het 3e achtereenvolgende keer deelnemen aan het FSweekend wat dit jaar gehouden wordt op 3 & 4 november. Er worden 7 verschillende aerobatic displays gevlogen waarbij de Virtual Aerobatic Group de virtuele airshow gemeenschap zal vertegenwoordigen waarbij we gebruik maken van de LockOn Flaming Cliffs 2 vluchtsimulator.

De Virtual Aerobatic Group wil het internationale Virtual Festival of Aerobatic Teams, kort gezegd VFAT, promoten dat dit jaar ( voor de 8e keer ) op 7, 8 & 9 december wordt gehouden en live via een internet stream is te volgen.

Tijdens het FS Weekend kunt u genieten van de volgende virtuele demonstraties: De RNLAF F16 Solo Display, De RNLAF Apache Demo, De BAF F16 Solo Display, De Ka-50 BlackShark Demo, De “Berkuts” Mig29-UB Solo Display,

De “Berkuts” rollercoaster demo met 2 Su-27 Flankers en de hoofd attractie van onze demonstraties, de Turkish Stars die dit jaar een volledige 8-ship demonstratie zullen vertonen zoals u die van de Turkish Stars ook op een echte airshow kunt zien.

Het Virtual Turkish Stars team, die momenteel uit 4 virtuele piloten bestaat is voor het FS Weekend aangevuld met vier “gast” piloten die allen zeer ervaren zijn in het virtueel aerobatic vliegen.

De demonstraties zijn op beamer schermen te volgen in de congres zaal van het Aviodrome.

Laat een reactie achter

2 Reacties op "FSweekend – Virtual Aerobatic Group Demo"

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Kennis van

Bedankt voor het plaatsen Rob, ziet er geweldig uit !
We hopen het publiek tijdens het FS Weekend weer te boeien met onze demo’s.
Groeten, Wijndel.

We gebruiken cookies om Google-advertenties te leveren en personaliseren en om verkeer naar onze website te analyseren. OK WEIGEREN . Ons privacybeleid.
540