Red Bull Stratos

UPDATE: De capsule is onderweg naar boven.

Dit is geen Sim item maar toch wel zeer boeiend en gekoppeld aan de luchtvaart. Misschien heeft U afgelopen week via het nieuws ook al vernomen van deze record poging gesponsord door Red Bull, welke door het weer reeds twee keer geannuleerd is.

Oostenrijker Felix Baumgartner wil d.m.v. een helium ballon naar de statosfeer opstijgen om uiteindelijk vanaf 36,5 km (!) hoogte een record parachute sprong te maken. Hierbij zal waarschijnlijk ook een record valsnelheid behaald worden.

Al met al een zeer speciaal geheel welke, als het weer mee zit, zondag live te volgen zal zijn via de speciale Red Bull Status internet pagina.

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x