Toch weer hoop voor MS Flight?

Eind juli dit jaar kondigde Microsoft nog aan dat het supportteam van MS Flight was opgeheven waaruit ieders conclusie werd getrokken dat niet lang daarna de stekker werd getrokken aangaande dit projekt. Vele van ons veronderstelde dat MS Flight zijn einde snel naderde na de introductie in februari. Gisteren echter,  kondigde Jennifer Paige, Community Manager voor Microsoft Studios, in een bericht aan Avsim aan dat een nieuwe update van MS Flight voorhande is. Lees meer hierover op Avsim via deze link.

Subscribe
Kennis van
4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Harald
10 oktober 2012 23:42

Wie niet luisteren wil moet maar voelen….

Jerdoo
10 oktober 2012 13:02

Laatste stuiptrekkingen? 🙂

8 oktober 2012 20:20

Weinig hoop. Ze hadden nog wat aanpassingen liggen en enige tijd geleden meldde een van de progs in hun forum dat ze die nog wilden publiceren en daar uiteindelijk toestemming voor hadden gekregen. Ze vonden het zonde die zomaar weg te gooien.

Het ‘team’ is echt opgedoekt hoor 😉

8 oktober 2012 19:53

Ik kan me herinneren dat er was aangegeven dat er nog wel support zou zijn en dat de producten ook nog te koop blijven.

Een update dan wel service pack vindt ik zelf wel onder support vallen, fouten verbeteren in ieder geval. En hopelijk voor de gebruikers ook nog wat leuke nieuwe toevoegingen.

Hopelijke geven ze de engine snel vrij voor de andere ontwikkelaar in fs land. De basis schijnt niets mis mee te zijn van Flight.

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x