03/10 – HCC Zeeland FS-Airliners


Uitnodiging van de HCC Werkgroep FS Airliners aan belangstellenden voor de bijeenkomst van 03 oktober 2012 om 19.30 uur in de Wijkcentrum “Open Hof”, Alexander Gogelweg 59 te 4384EV Vlissingen. Op de agenda staat: 19.00 uur: zaal open, 19.30 uur: Mededelingen, vragen en antwoorden over Flight Simulator. Klik op ‘Verder lezen…’ voor een aantal items. 

  •     Opening
  •     Cursus 737 vragen en antwoorden
  •     Cursus 737NGX , hoe gaat dit werken en meer zaken van belang
  •     Uitleg invulling maandelijkse bijeenkomsten
  •     Rondvraag                  Pauze rond 20.30

Na de pauze willen we een aanvang maken met de nieuwe opzet. Voor deze avond willen we ingaan op een reeds gevlogen MP vlucht en wel die van München naar Hannover. Hierin zijn aardige elementen verwerkt die achteraf gezien wat verder uitgeplozen zullen worden. De  mensen die woensdag aanwezig zullen zijn wordt verzocht de verslagen van deze vlucht te bestuderen en mee te nemen op de laptop of PC.  Afhankelijk van de capaciteiten van uw computer FS9 of FSX  te gebruiken. Elementen van deze vlucht zullen worden gebruikt en uitgelegd waarna u zelf gaat proberen een en ander onder de knie te krijgen. Assistentie zal vanzelfsprekend volop aanwezig zijn mocht het zelf proberen stagneren.

Namens de werkgroep,
Bob van Arend

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x