NavDataPro van Aerosoft released

2

NavDataPro van Aerosoft is nu als download te verkrijgen. Navigational Data zelf wordt aangeleverd door Lufthansa Systems en wordt wereldwijd door meer dan 180 vliegmaatschappijen gebruikt. Nu dus ook voor u als simmer verkrijgbaar in de vorm van een jaarlijks abonnement met 13 updates of een met maar 4 updates voor FS9, FSX, Prepar3D en X-Plane 10. Daarnaast is het ook mogelijk om iedere update individueel aan te schaffen. Lees meer op de produktpagina van Aerosoft.

Laat een reactie achter

2 Reacties op "NavDataPro van Aerosoft released"

avatar
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Kennis van
Cor de Bruin
Gast

Op welk gebied is het beter want ik heb nog nooit problemen gehad met de cycles van Navigraph en die gebruik ik al heel wat jaartjes.

Groeten,

Cor

michael kraan
Gast

ik heb het getest, en het is echt veel beter dan alle andere cycles!
zeker je geld waard!

Michael Kraan