Freeware X-Spain: Handleiding PDF

1

In de laatste jaren heeft een groep spaanse FSX fans gewerkt aan fotorealistische scenery voor geheel Spanje. Aangezien het nogal gecompliceert leek deze scenery te installeren heeft Fran García Garrido, lid van IVAO Spanje, een geweldig PDF document gerealiseerd dat u stap voor stap instrueert hoe u deze scenery kunt installeren. Het betreft een 39 pagina tellende PDF file met alle uitleg en links naar de benodigde files. Schrik niet, de totale grootte van deze scenery bedraagt maar liefst 126GB. Al met al, een prima dankbaar initiatief van Fran García Garrido om de community op deze wijze bij te staan, waarvoor dank. Deze “Guide for Installation” kunt u downloaden via deze link. Succes!

Laat een reactie achter

1 Commenteren op "Freeware X-Spain: Handleiding PDF"

avatar
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Kennis van
Rob-PA7RM
Beheerder

Hi John, Ik had daar eerder ook al eens een newspost over gemaakt, maar ik vond het nog knap ingewikkeld om uiteindelijk de scenery te downloaden. Daar ben ik al op afgehaakt.