Freeware X-Spain: Handleiding PDF

In de laatste jaren heeft een groep spaanse FSX fans gewerkt aan fotorealistische scenery voor geheel Spanje. Aangezien het nogal gecompliceert leek deze scenery te installeren heeft Fran García Garrido, lid van IVAO Spanje, een geweldig PDF document gerealiseerd dat u stap voor stap instrueert hoe u deze scenery kunt installeren. Het betreft een 39 pagina tellende PDF file met alle uitleg en links naar de benodigde files. Schrik niet, de totale grootte van deze scenery bedraagt maar liefst 126GB. Al met al, een prima dankbaar initiatief van Fran García Garrido om de community op deze wijze bij te staan, waarvoor dank. Deze “Guide for Installation” kunt u downloaden via deze link. Succes!

Subscribe
Kennis van
1 Reactie
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Beheerder
18 september 2012 20:14

Hi John, Ik had daar eerder ook al eens een newspost over gemaakt, maar ik vond het nog knap ingewikkeld om uiteindelijk de scenery te downloaden. Daar ben ik al op afgehaakt.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x