IPObjects’ Airtrack review!

0

Airtrack, een iPad, iPhone and iPod Touch Flight Information System, is een mooie App die met behulp van een plug-in integreert met een flightsimulator en u als simmer in staat stelt om uw vluchten te tracken en te controleren vanuit de palm van uw hand. Handig voor de longhauler, die eventjes een uurtje in de tuin wil rusten, maar toch op de hoogte wil blijven van info mbt brandstof, hoogte, snelheid, positie en weersverwachtingen tijdens de vlucht. Een korte review over deze applicatie is verschenen welke u hier kunt lezen. Alle info mbt deze app vindt u hier.

Laat een reactie achter

Schrijf de eerste reactie!

  Subscribe  
Kennis van
We gebruiken cookies om Google-advertenties te leveren en personaliseren en om verkeer naar onze website te analyseren. OK WEIGEREN . Ons privacybeleid.
476