Freeware X-Italy

1

X-Italy is een freeware addon voor X-Plane dat geheel Italië verandert in een fotorealistische wereld. De website is in zijn geheel in het italiaans maar de meeste zullen de weg naar het installeren wel weten te vinden. De vertaalmachine van Google doet soms wonderen, om maar een tip te noemen. Volg de link naar de website, klik op een gebied op de kaart dat u wenst te downloaden en vertaal/lees de instructies en/of bijzonderheden alvorens u blind met de installatie aanvangt. Succes!

 

Laat een reactie achter

1 Commenteren op "Freeware X-Italy"

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Kennis van

Ahh, heerlijk terug denken aan de vervelend simpele vakantie in Rimini. Pfffff wat een drama was dat. 🙂

Wel een mooi project verder.

We gebruiken cookies om Google-advertenties te leveren en personaliseren en om verkeer naar onze website te analyseren. OK WEIGEREN . Ons privacybeleid.
458