Freeware X-Italy

X-Italy is een freeware addon voor X-Plane dat geheel Italië verandert in een fotorealistische wereld. De website is in zijn geheel in het italiaans maar de meeste zullen de weg naar het installeren wel weten te vinden. De vertaalmachine van Google doet soms wonderen, om maar een tip te noemen. Volg de link naar de website, klik op een gebied op de kaart dat u wenst te downloaden en vertaal/lees de instructies en/of bijzonderheden alvorens u blind met de installatie aanvangt. Succes!

 

Subscribe
Kennis van
1 Reactie
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
16 september 2012 21:40

Ahh, heerlijk terug denken aan de vervelend simpele vakantie in Rimini. Pfffff wat een drama was dat. 🙂

Wel een mooi project verder.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x