Digital Combat Simulator

2

Hierbij op Simflight eens aandacht voor een andere simulator dan Fsx of X-Plane, lezers van het blad PC Pilot zullen deze al kennen. Het betreft een gevechts simulator welke uit diverse modules bestaat en diverse type gevechts vliegtuigen bied. Zoals straal of rotor en momenteel wordt er gewerkt aan de P-51, bij FSX vliegers bekend van A2A.

Zoek je de uitdaging om na het correct opstarten van je vliegtuig deze ook nog eens te gebruiken waarvoor hij bedoeld is, bekijk dan de DCS pagina, of onderstaand filmpje.

httpv://http://youtube.com/watch?v=IodepBs0w7M

Laat een reactie achter

2 Reacties op "Digital Combat Simulator"

avatar
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Kennis van
Kevin Schepers
Gast

Heb sinds kort een Thrustmaster Hotas Warthog en natuurlijk DCS: A-10C erbij gekocht. Een gouden combinatie, maar jongens, wat is dit een uitdaging na jaren civiel vliegen in FSX!! Gelukkig wordt het vliegen en het gebruiken van de diverse (wapen)systemen tijdens de trainingsvluchten helder uitgelegd, maar dat maakt de 672 pagina’s tellende handleiding nog steeds niet overbodig! 🙂 Kortom: een aanrader voor iedereen die een nieuwe, échte uitdaging zoekt!!