Most difficult landing in the world – Bhutan ?

httpv://http://youtube.com/watch?v=YsZqN-uEgQU

Een mooi voorbeeld van een approach uit de categorie ‘Most difficult landing’. Een landing met een A320, visual approach only. Leuke uitdaging voor de piloten, maar lijkt mij minder voor de passagiers. Overigens is deze scenery er ook voor in FSX en Fs2004. Wel een goede mesh installeren.

Subscribe
Kennis van
6 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
vd Linden
9 september 2012 20:15

Super mooie approach, en op het laatst hoor je die gozer zeggen: “ooh breaking heavely”,je hoort het echt aan zijn stem, ik denk dat zijn vingers de stoel wel omklemd hebben, dat moet wel heavely gegaan zijn, autobrake 3 of max denk ik?, want in Bergerac gaat ie van transavia ook heavely in de remmen.
Dat hard remmen en take off is echt een te gek gevoel.

9 september 2012 13:03

Lachuh. De realair kreeg ik moeilijk aan, diende zo hoog natuurlijk de motor even wat armer te zetten. Maar had te kort vermogen om over de bergen heen te komen.

A2a’s P-51 kreeg ik niet aan!? Na een auto-start een leuk rondje gevlogen én in één keer kunnen landen. (op de sim manier, want had eigenlijk een go around moeten doen vanwege te hoog)

En jullie?

9 september 2012 12:30

Zo, via simmarket onderstaande tekst even de airport code opgezocht. Eens ff rond fladderen daar… Bhutan is a mountainous kingdom in the eastern Himalayas between China and India. Paro airport (IATA: PBH, ICAO: VQPR) is the only international airport in Bhutan and company operates there : DRUK AIR, the Royal Bhutan Airlines services to Bagdogra, Bangkok-Suvarnabhumi, Delhi, Dhaka, Gaya, Guwahati, Kathmandu and Kolkata The airport is located 6 km (3.7 mi) from Paro in a deep valley on the bank of the Paro river at an elevation of 7,300 ft (2,200 m). There is 1 passenger terminal, 1 cargo terminal… Lees verder »

Trudy
8 september 2012 23:13

In augustus dit jaar heb ik dezelfde landing in Paro gemaakt en ik kan iedereen verzekeren dat de piloten van Druk-Air deze landing uitstekend beheersen ,bovendien als je links op de heenweg naar Paro zit en rechts op de terugweg naar Kathmandu dan kun je de Mount Everest super zien en alle andere toppen van de bergen boven de 7000 worden je op tijd aangekondigd een absolute aanrader deze vlucht en dit fanastische land!!!!

7 september 2012 19:49

Geweldig! Het commentaar van de filmer maakt het extra leuk.

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x