REX versnellen, voordat SP1 uitkomt…

4

Op het forum worden een vier tal aanpassingen beschreven welke in de configuratie manager gemaakt dienen te worden. Hierdoor zou REX Essential HD sneller dienen te werken, nog voordat SP1 wordt uitgebracht.

Laat een reactie achter

4 Reacties op "REX versnellen, voordat SP1 uitkomt…"

avatar
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Kennis van
Kareltje
Gast

Begrijp ik nu dat je al heel veel verstand moet hebben van programma’s om de REX update aan de praat te krijgen?

Geen update naar Essential zou dan de oplossing kunnen zijn.

Karel

Kevin Schepers
Gast

Hartelijk bedankt! Ik ben al twee jaar ingeschreven op het forum, maar ik kwam er net achter dat je ‘verified’ dient te zijn, dus heb ik maar een verzoekje gedaan. Dat zal de reden zijn geweest dat ik het niet kon lezen.

Kevin Schepers
Gast

Zou iemand me misschien kunnen uitleggen wat er op het forum uitgelegd wordt? Dit i.v.m. het feit dat de heren van REX alles blijkbaar achter slot en grendel moeten hebben en ik de forumpost niet kan lezen.