4
Laat een reactie achter

4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Kennis van
Kareltje

Begrijp ik nu dat je al heel veel verstand moet hebben van programma’s om de REX update aan de praat te krijgen?

Geen update naar Essential zou dan de oplossing kunnen zijn.

Karel

Hartelijk bedankt! Ik ben al twee jaar ingeschreven op het forum, maar ik kwam er net achter dat je ‘verified’ dient te zijn, dus heb ik maar een verzoekje gedaan. Dat zal de reden zijn geweest dat ik het niet kon lezen.

Zou iemand me misschien kunnen uitleggen wat er op het forum uitgelegd wordt? Dit i.v.m. het feit dat de heren van REX alles blijkbaar achter slot en grendel moeten hebben en ik de forumpost niet kan lezen.