Subscribe
Kennis van
4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Kareltje
23 augustus 2012 09:14

Begrijp ik nu dat je al heel veel verstand moet hebben van programma’s om de REX update aan de praat te krijgen?

Geen update naar Essential zou dan de oplossing kunnen zijn.

Karel

21 augustus 2012 23:24

Hartelijk bedankt! Ik ben al twee jaar ingeschreven op het forum, maar ik kwam er net achter dat je ‘verified’ dient te zijn, dus heb ik maar een verzoekje gedaan. Dat zal de reden zijn geweest dat ik het niet kon lezen.

21 augustus 2012 22:56

Zou iemand me misschien kunnen uitleggen wat er op het forum uitgelegd wordt? Dit i.v.m. het feit dat de heren van REX alles blijkbaar achter slot en grendel moeten hebben en ik de forumpost niet kan lezen.

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x