Interactie gevraagd…

Ik ben nieuwsgierig wat U als site bezoeker trekt naar Simflight, of in de hobby van flightsimmen.

Hopelijk wil een ieder een berichtje geven met info over welke items je vooral hoopt te vinden op Simflight en hoe je in welke sim vliegt.

Tevens ben ik nieuwsgierig welk type uitbreiding wordt gebruikt aangezien onze items daar voornamelijk over gaan.

Steekwoorden: fsx, x-plane, pmdg, carenado, a2a, orbx, landschappen, textures, weer, online, etc etc.

Subscribe
Kennis van
9 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Wim
13 augustus 2012 07:39

Ik vlieg nu ruim een jaar in de digitale wereld. Simflight is één van de eerste sites die ik vaak even bezoek, omdat de site dagelijks wordt aangevuld met meerdere nieuws-items. Ik zie sim-flight vooral als een nieuwssite en daarmee voldoet het goed.

Na eerst met FSX te hebben gevlogen en daarna ook met X-Plane vlieg ik nu uitsluitend met de laatste variant. Daarom ben ik ook blij dat van tijd tot tijd hier ook de nodige aandacht aan wordt geschonken.

John Akkermans
12 augustus 2012 14:13

De kritische kijk op addons, kwalitatief goed of slecht, payware of freeware is in mijn ogen niet de taak van een newspost. Deze kritiek behoort toe aan schrijvers van reviews/previews, betatesters etc die hun bevindingen op allerlei gebied aangaande het softwarepakket publiceren en/of reporten aan de ontwikkelaar. SimFlight is een nieuwspost van alle nieuwtjes op het gebied van flightsimulator. Mijnsinziens verdienen alle designers/ontwikkelaars die iets toe te voegen hebben aan de wereld van flightsim een newspost om de community op de hoogte te brengen van hun werk. Of dat nu kwalitatief vooraanstaand of iets minder, payware of freewre is doet… Lees verder »

Kareltje
11 augustus 2012 14:56

Ben een echte FSX fan. Het gaat mij vooral om VFR binnen zo mooi mogelijke sceneries. Vliegtuigen moeten top zijn. Ik zoek dus een echte beleving. Enig FS9 beeld wil ik niet meer.

FSX, Flight1-Europe, REX, Shade, ORBX, RealAir, Aerosoft voor Europa.

Als het om Simflight gaat. Actueel, compleet, echt top. Wens: minder verkoopverhaaltjes en laat de rommel achterwege, c.q. wees kritisch.

Kareltje

11 augustus 2012 14:39

Vanaf fs2004 fors aan het uitbreiden om de simervaring zo realistisch mogelijk te maken. Nu met FSX en de bouw van een home cockpit, volg ik deze site voor alle nieuwtjes die het vliegen nog realistischer maken. Mijn interesse gaat uit naar het zo budget vriendelijk mogelijk bouwen van een semi b737 cockpit. Hiervoor maak ik zoveel mogelijk gebruik van het efficient combineren van bestaande producten en het verbouwen daarvan om ze zo realistisch mogelijk in te zetten. Daar komt dan wel veel zelfbouw bij kijken. Ik kijk ook regelmatig op de Duitse en Engelse versie van simflight omdat daar… Lees verder »

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x