X-Plane Flight School – X-IFR 10 – Chart & Plate Interpretatie

Een interessant topic over interpretatie van charts/plates op het forum van X-Plane. Voor iedere serieuze simmer onder ons is het een must dat men goed en correct overweg kan met de charts aan boord van het toestel. Dit topic buigt zich over de interpretatie van deze charts en verwijst via een link naar de AIP van Nieuw Zeeland. Wel prettig dat ze in eigen bewoording toelichting geven op hetgeen wat men in de AIP aantreft. Overigens treft u in het AIP van ieder land dit hoofdstuk aan. Een stukje extra kennis dat het vliegen weer wat realistischer en aangenamer maakt. Leuk initiatief van de topicschrijver.

Subscribe
Kennis van
1 Reactie
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
7 augustus 2012 19:14

Ik stap af en toe wel eens in de wondere wereld van kaarten, en dan vooral met de ngx van pmdg. Geeft wel een extra toffe ervaring maar uiteindelijk ben ik zelf geen echte hardcore simmer hoor.

Nieuwsgierig hoe vaak andere met charts vliegen, en eventueel ook vanaf cold & dark beginnen??

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x