Op de Flight website: de basis van VOR

MS mag dan abrupt de ontwikkeling van Flight gestopt hebben, de personen achter Flight zijn ons gelukkig nog niet vergeten. Hier een uitgebreide en geïllustreerde uitleg over het gebruik van VOR radio bakens, en hoe daarmee zonder gebruik van GPS of kaart de route van A naar B gevlogen kan worden. Ik vind het altijd weer een goed gevoel geven om zo te vliegen of,  zoals omschreven, een vliegveldje te vinden wat zelf géén bakens heeft.

Subscribe
Kennis van
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Geert Burgstra
10 augustus 2012 11:33

Jammer alleen dat Microsoft officieel FLIGHT heeft gekelderd.

Beheerder
8 augustus 2012 09:56

Leuk artikel, bedankt voor de link.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x