New PeopleFlow2 Motion Capture Update

3

ORBX, bekend van hun mooie (scenery)software en ook van de kreet PeopleFlow, bewegende mensen in de scenery, komen daar nu met een uitbreiding mee aan. Genaamd ‘PeopleFlow2’. De bewegende poppetjes hebben nieuwe bewegingen geleerd. (simpel gezegd). Bekijk de nieuwe bewegingen maar eens:

httpv://http://youtube.com/watch?v=q5HKTsqXF8s

Ook wordt er hard gewerkt aan de ‘update’ van CreatureFlow. En zo blijft FSX nog lang houdbaar….

Laat een reactie achter

3 Reacties op "New PeopleFlow2 Motion Capture Update"

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Kennis van

Fall City, volgens mij moest ik daar schade aan mn vliegtuigen uitzetten anders had ik steeds een crash bij de take off run.

Vlieg je veel op een dag/week Kareltje?

Het is altijd leuk zo. De geluidjes ook, alhoewel je die kikkers na een tijdje wel eens anders wil horen. Heb het dus over de ORBX sceneries. Sta thans op Fall City Airfield.

Karel

Okey, het is zaterdagavond… komt ie…

Ik ben benieuwd wat ik te zien krijg als ik met mijn heli downtown tussen de wolkenkrabbers vlieg en even bij het (slaapkamer)raam blijf hangen hoor. 🙂

We waren met de eerste versie van peopleflow al verwend, maar deze poppetje bewegen wel wat soepeler. In hoeverre dit belangrijk is in een flight sim?

We gebruiken cookies om Google-advertenties te leveren en personaliseren en om verkeer naar onze website te analyseren. OK WEIGEREN . Ons privacybeleid.
538