Photoreal Luxembourgh voor FSX

AST Tech introduceerd de fotorealistische scenery voor geheel Luxemburg. De scenery kent een hoge resolutie van 1.19 mtr/pixel/LOD15. Geen autogen is toegevoegd wat de prestatie van de sim ten gunste komt. Nacht textures zijn aanwezig om het gevoel van nachtvliegen zo realistisch mogelijk over te brengen op u als piloot.  
Eveneens is de scenery compleet compatible met addons als Flight1 Ultimate Terrain X – Europe and Ground Environment X Europe. Prachtige screenshots kunt u hier bekijken, meer info over de addon vindt u hier. Scenery is verkrijgbaar op onder andere SimMarket.

Subscribe
Kennis van
1 Reactie
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Kareltje
2 augustus 2012 12:44

Ziet er goed uit. Wel klein landje, je bent er zo door heen. Dan is 22 euries een hoop, maar je krijgt er wel wat voor.
Zou ‘m eerder voor 15 euries en dan met BTW!!!!! op 18 euries zetten.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x