FS Instant Approach Version 1.6

0

Er is weer een nieuwe versie van de FS Instant Approach software. Versie 1.6. Deze nieuwe versie is gratis voor de al geregistreerde gebruikers. Er zijn weer nieuwe mogelijkheden toegevoegd:

The pilot can now begin an approach, at any runway in the world, on a path that will intersect the final approach path. The intersecting path can be from the left or the right of the final approach and the pilot can choose to set the length of the intersecting path in nautical miles, or can alternatively let FS Instant Approach set the length based on the pilot’s initial approach speed. This new feature is a handy way to practice intersecting the glideslope and localizer, or for just practicing “getting onto final”.

Voor meer info bezoek de website @ www.FSInventions.com

 

Laat een reactie achter

Schrijf de eerste reactie!

avatar
  Subscribe  
Kennis van