Subscribe
Kennis van
7 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
27 juli 2012 10:20

Heb 1 keer gevlogen in deze arcade game en ben er na een minuut mee gestopt … als je met zoiets op de markt komt om een bepaald publiek te trekken dan moet je er als flight simmer je vingers niet aan branden gezien het default verhaal … als MS nou enigzins die oogkleppen had afgedaan en third party add on developers hun ding had laten doen dan had het nog iets kunnen worden. Nu was het vanaf het begin al bekend, dit duurt niet lang en zie hier het resultaat … @maikel … ik vraag me af of X-Plane… Lees verder »

Maikel
27 juli 2012 08:41

En ik zat vd week nog een interview van ms met en in pcpilot te lezen over hoe goed flight wel niet is. Maar de bouwers zullen er ook vast wel achter staan.

Uiteindelijk jammer. Fsx begint toch oud te worden, Flight met een sdk zou top zijn denk ik, als er diverse voor fsx inmiddels standaard add-ons voor zijn. (weer, landschap en serieus vliegtuig)

Wederom… de tijd gaat het ons leren wat er gebeuren gaat. Op naar x-plane?

Kareltje
26 juli 2012 21:33

Was een vreemd verdienmodel. Moest haast wel mislukken. Heb er één maal mee gevlogen en hem weer uninstalled.

Na deze zullen er wel meer volgen. Add-on bouwers dan. Kan niet begrijpen da je voor zo’n klein wereldje een brede commercieel succesvolle groep in stand kunt houden.

Frank
26 juli 2012 20:31
Reply to  Maikel-pe1123

Ik ben beta tester van Flight geweest. Eerlijk gezegd had ik na de eerste paar vluchten al spijt dat ik me er voor had aangemeld. De aërodynamica lijkt beter te zijn dan in FSX (dynamischer / elastischer), maar dat werd bijna teniet gedaan door de mindere vliegtuig eigenschappen. Grafisch zag het er allemaal wel leuk uit, maar door de zeer beperkte omgeving ( toen alleen nog maar Hawaii), te klein om een beetje fatsoenlijke vluchten uit te voeren. De core engine is misschien beter dan in FSX, maar MS heeft nooit een SDK ontwikkeld voor Flight, waardoor het voor PMDG,… Lees verder »

Matthias Postema
26 juli 2012 17:05

Het zijn bij MS een stelletje oplichters geworden!

Mensen lokken, en laten betalen met addons, die werkelijk slecht zijn, zoals vliegtuigen zonder VC, zelfs uberhaubt geen cockpits!

En vervolgens uit het niets gewoon doodleuk zeggen, we stoppen ermee.
Ik geloof totaal niet dat ze dit niet al wisten toen ze Flight op de markt brachten.

Zwak, en werkelijk schandalig van ze!
Ik ben blij dat ik geen addons heb gekocht eentje na.

Mvg

Matthias 🙂

nicolai
26 juli 2012 18:49

helemaal met je eens Matthias.

als nou gewoon door waren gegaan met fsx. En #%$^@!! errors nou eens zou de verhelpen.

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x