Seychelles Photo Real Scenery Pack FSX

Trakteer uzelf op een wonderbaarlijke virtuele trip naar de Seychelles. De Seychelles is een archipel bestaande uit 115 eilanden in de Indische Oceaan. Prachtige fotoreal HD freeware scenery voor FSX voor deze eilandengroep is nu te downloaden op deze website. De volgende eilanden zijn gesimuleerd in dit pakket: Platte Island (Version 2), Assumption Island, Astove Island, Bird Island, Deer Island, Coetivy Island, Denis Island, Desroches Island, Fregate Island, Poivre Atoll, Remire Island, St. Joseph Atoll & D ‘Arros Island, St. Pierre Island. De totale download omvat 517 Mb maar is ook in meerdere verschillende downloads binnen te halen. Geniet ervan!

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x