In Augustus de Zeeuwse Luchtvaartdagen

2, 3 & 4 augustus is het groot feest op vliegveld Midden-Zeeland. Dan vinden de “Zeeuwse Luchtvaartdagen” plaats. De virtuele piloten van de FlightSimulator groepen van HCC!Zeeland zullen zich op alle dagen  presenteren, op de zaterdag (4 augustus) aangevuld met ons Helikopter Demo Team. Tijdens de Zeeuwse luchtvaartdagen wordt er veel informatie getoond over de luchtvaart en daaraan gerelateerde onderwerpen. Ook zijn er diverse demonstraties en optredens. Zo zijn er demonstraties paraspringen en zweefvliegen, rondvluchten, rondleidingen, modelbouw, radiografische tank battles en flightsimulators. Daarnaast treden er Pipes & Drums memorial bands op, is er een Zeeuwse braderie, kunt u eten proeven bij een WOII veldkeuken en zijn er legerauto’s, gyrocopters en oude tractoren en auto’s te bezichtigen.

Dus heeft u iets met de luchtvaart (en al onze lezers hebben dat denk ik) dan is dit een prachtig evenement om er al dan niet met uw (klein)kinderen een heerlijke dag van te maken. We zien u graag op vliegveld Midden Zeeland. Het FS-gebeuren vindt plaats in één van de hangaars van Hans Breman. (Bron)

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x