Nieuwe freeware van Ant’s Airplanes

Ant’s Airplanes komt met een nieuwe freeware scenery. Ditmaal viel hun keuze op Ballina Byron Gateway Airport (YBNA). Ballina ligt aan de oostkust van Australië op zo’n 100 mijl ten zuiden van Brisbane en staat bekend om de Byron Bay, een ware trekpleister voor toeristen. Het vliegveld kent een 1900m lange runway en is geschikt voor toestellen tot B737 en A320. Deze zeer gedetailleerde scenery komt kompleet met een 100 KM2 aan autogen, fotorealistische scenery, het dorp Ballina zelf en omgeving. De download komt in 2 delen en vindt u op hun website. Voor nog meer aantrekkelijke freeware van Ant’s Airplanes’ vliegvelden kijkt u verder onder deze link.

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x