Alabeo Pitts Special voor X-Plane

0

Alabeo kondigt de ontwikkeling van hun produkten voor X-Plane aan. Het eerste X-Plane projekt zal de Pitts Special 2S (zie foto) zijn. Hopelijk volgen andere produkten van Alabeo snel voor dit platform. Eerder deze week kondigde zij reeds aan hun huidige en toekomstige projekten ook voor Prepar3D te zullen ontwikkelen. Zo worden drie vooraanstaande platforms gecovered voor hun produkten. Alabeo bracht eerder al de Sukhoi SU26, Extra 300 en de C188 AGTruck in hun hangaar. Goed bezig! Bezoek hun facebookpagina voor meer info omtrent hun werk en werk in uitvoering.

Laat een reactie achter

Schrijf de eerste reactie!

  Subscribe  
Kennis van
We gebruiken cookies om Google-advertenties te leveren en personaliseren en om verkeer naar onze website te analyseren. OK WEIGEREN . Ons privacybeleid.
492