Laat een reactie achter

2 Reacties op "Review Lancair Legacy"

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Kennis van

Uhhh, volgens mij wordt er gewezen op iets wat al eerder gepost is?

Des al niet te min een mooi toestel, ik heb hem via Simmarket en het is heerlijk soepel en compleet.

Ik had problemen met het uitvallen van het vermogen tijdens vliegen in wolken. Dit bleek door een fsx probleem, ter info…

HET INDRUKKEN VAN DE “H” (carb heat) TOETS VERHELPT DIT

Dit toestel heb ik kortgeleden gekocht en ik vlieg er met veel plezier mee. Het beste wat ik heb. Met de geluiden en bewegingseffecten geeft het echt het gevoel van “ik vlieg”. Keerzijde. Toestel is erg duur. In het begin lastig te vliegen. De beschrijving niet compleet en te kort. Geen tutorials. Piloot kan er niet uit, geen cabine verlichting. Ondanks dat toch mijn favoriet. Er is op Avsim een owners club voor dit toestel. Geeft iets extra’s aan je hobby. Bovendien kun je daar je vragen stellen. Leuke enthousiaste jongens. Als je iets nieuws zoekt voor VFR dan zou… Lees verder »
We gebruiken cookies om Google-advertenties te leveren en personaliseren en om verkeer naar onze website te analyseren. OK WEIGEREN . Ons privacybeleid.
468