Grandsurf: 5S0 Oakridge State

Op het forum van FSDeveloper.com heeft Grandsurf nieuwe screenshots vrijgegeven van zijn nieuwste projekt: 5S0 Oakridge State. Het betreft een fictief vliegveld/airpark nabij Brownsville, Oregon. Een fantastische scenery met de kwaliteit die u gewend bent van de OrbX sceneries. Werkelijk een verbluffende scenery die straks zeker niet mag ontbreken voor de VFR liefhebbers. Bekijk de screenshots op het forum.

Subscribe
Kennis van
1 Reactie
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
René
6 juni 2012 21:14

Het project begon als fictief veld, hij heeft toch besloten om een bestaand veld te maken. Het werk wat hij al had hoefde maar lichtelijk aangepast te worden. Oakridgde ligt in het Orbx PNW gebied. Grandsurf gaat het als klap op de vuurpijl uitgeven als freeware 🙂

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x