Subscribe
Kennis van
7 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Jan Prins
14 juni 2012 10:06

Ik heb X-plane nog nooit gebruikt. Ik vlieg vpoor Air Berlin in een Boeing 767-300 en straks in een B787-800 of 900. Hetzij bij KLM of ik blijf bij Air Berlin. De realiteit bij de FSX is ver te zoeken in de FSX. De snelheden kloppen niet. Ik kan ze ook niet hoger krijgen en ik weet dat er een bepaald probleem zit in de Flight Dynamics enzovoort. Toen in de FSX tijd was het een spel, maar de realieit is terdege anders. Ik wil best de X-plane proberen. Mocht dat veel meer realiteit opleveren dan wil ik hem gebruiken.… Lees verder »

Matthias Postema
25 mei 2012 18:06

Ik las net dat er binnen 1 week er een super goede Update uitkomt voor Xplane V10 die zowieso de laadt tijd met 50% minimaal inkort,

Daarnaast zullen er ook betere framerates haalbaar zijn standaard.

Ik ben benieuwd.

Mvg

Matthias

Wim
24 mei 2012 10:51

Ja ik vlieg met X-Plane. Het bevalt goed, maar is op dit moment versie 10.05, niet echt af te noemen. Volgens mij hebben X-Plane en FSX beiden hun sterke punten. Bij beiden kunnen de nadelen (grotendeels) worden opgeheven door Add-Ons. Voorlopig ligt daar de kracht nog bij FSX, maar X-Plane heeft een krachtiger engine en een vliegmodel dat als goed bekendstaat (ik kan de kwaliteit niet goed beoordelen, omdat ik geen echte vliegervariing heb) waardoor deze meer mogelijkheden biedt, mits flightsimmers en professionele ontwikkelaars X-Plane omarmen. Ik waardeer daarom het (noodgedwongen) lef dat Aerosoft hier toont.

Matthias Postema
24 mei 2012 00:18

Hoi Kareltje, Het grootste verschil is dat het veel echter is als het standaard FSX platform. FSX is redelijk echt met een addon zoals bv de PMDG 737NGX, Maar dit komt mee romdat deze payware addon ongelovelijk goed opgebouwd is, en zo’n beetje alle systemen overeen komen met de werkelijkheid wat betreft hun doel. X-plane V10 daarintegen is oa wat betreft vliegeigenschappen wel 10x beter als FSX, het is niet voor niets dat Xplane, en niet FSX wereldwijd gebruikt wordt bij oa vliegscholen, Universiteiten, en zelfs bij een aantal Luchtvaart maatschappijen Ikzelf ben persoonlijk bij de luchtvaart betrokken, vlieg zelf,… Lees verder »

23 mei 2012 16:30

Daar ben ik niet de juiste persoon voor want heb geen ervaringen met x-plane. Maar ben juist wel erg nieuwsgierig, schijnt in ieder geval goed gebruik te maken van meerder cores van de cpu. (toch zonde om dat niet te doen deze dagen)

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x