Flight1 – Cessna 177B Cardinal II v1.1

We schreven al eerder: “Flight1 heeft een nieuw vliegtuig toegevoegd in hun hangaar. Het gaat om de Cessna 177B Cardinal II. U kunt deze voor € 17,74 uit de hangaar halen en dan zelf een vluchtje mee te gaan maken. Meer info over dit nieuwe vliegtuig op de product website van Flight1. De cockpit is nog voorzien van de basic six maar wel met een moderne GPS.”
Inmiddels is er een update voor uitgekomen. v1.1

Flight One Software 177 Cardinal 1.1 Update

The development team behind the Flight1 Cessna 177 Cardinal II has been hard at work the past few weeks to eliminate initial release issues and provide fixes to the product. The update includes the following items with the version (1.1): Night lighting cockpit refinements, updated yoke textures, turn coordinator has now been fixed, various click spots refinements, and a more realistic propeller shutdown animation. To install the update, please go to the following link in our registered forum area: http://www.simforums.com/Forums/topic42008_post246634.html#246634

For more information and to purchase this product, visit www.flight1.com

Subscribe
Kennis van
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Matthias Postema
13 mei 2012 15:02

Deze keer ben ik het met je eens Kareltje 😉

Groetjes

Mat

Kareltje
12 mei 2012 10:07

Hoop geld voor iets dat je zo freeware kunt bemachtigen.

Kareltje

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x