VFR Polen – Weer een stukje scenery erbij

En weer is er een stukje VFR Polen scenery erbij. VFR Poland is bezig met het maken van een VFR scenery voor het vliegen in Polen. U kunt nu stukjes scenery kopen. Kost u 4 premium point voor in FSX en 2 voor in Fs2004. Met een resolutie van respectievelijk 2.4 m/pixel en 4.8 m/pixel. U kunt op de website van VFR Poland uitzoeken welk gedeelte van de scenery u wilt kopen. Via simMarket rekent u dan af. Nog niet heel Polen is beschikbaar.

 
New areas of the photoscenery of Poland are available on-line at WWW.VFRPOLAND.COM for Flight Simulator X (summer, winter and night textures with resolution 2,4 m/px) and Flight Simulator 2004 (summer, winter and night textures with resolution 4,8 m/px).

New areas cover parts of the West Pomerania Province, the Pomerania Province and the Kuyavian-Pomeranian Province including: Białogard, Bobolice, Miastko, Brusy, Złocieniec, Szczecinek, Czarne and Chojnice.
Now there are 83 flyable areas available for FSX / FS2004 covering almost 103750 sq km of the territory of Poland. It’s not a bad idea to see how Poland looks from the air! Keep in mind that bundles of Premium Points for WWW.VFRPOLAND.COM

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x