Subscribe
Kennis van
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Matthias Postema
7 mei 2012 08:19

Kareltje toch, Weer lekker ”somber” kom je over, Ikzelf ben inmiddels vrijwilliger naast mijn gewone baan geworden bij het Aviodrome, En op 1 na waren alle bezoeker die heb gesproken vol lof over het Aviodrome, en vooral hoe het in positieve zin er op vooruit gegaan is, Ben jij er zelf inmiddels al geweest? Wat jij niet lijkt te begrijpen is, is dat ze opeens een verwaarloosd luchtvaart thema park in handen hadden, nou ik kan jou absoluut vertellen dat het er 100%, wat zeg ik wel 1000% op vooruit is gegaan sinds de overname, en het zal alleen maar… Lees verder »

Kareltje
7 mei 2012 01:11

E-mergency 2012 voor de initiatiefnemers. Moedig, maar eerst eens weten wat ze echt van plan zijn voordat ik er verder op wil reageren.

Kareltje de F- luiter (F-leuter)

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x