Subscribe
Kennis van
5 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
yur51
11 mei 2012 18:37

Probleem fence Hamburg, loopt dwars over taxibaan (geloof ik. Dat kan toch niet aan mij liggen of gelegen hebben. Iemand weet van een update van Aerosoft GA3? Bvd.

yur51
9 mei 2012 11:07

Ok, Rob, bedankt. Probleem inmiddels na veel ploeteren zelf verholpen. Eerst add-on Traffix installeren voordat je GA3 installeert anders staan de vliegtuigen niet op de plek waar ze moeten staan. Mijn vorige reactie’s mogen wat mij betreft weg.

Yur51
6 mei 2012 16:06

Nou moe, ik zie mijn reactie pas als ik weer een nieuwe plaats. Ligt dat aan mij?

Yur51
6 mei 2012 15:25

Prachtige vliegvelden, alleen van Bremen moet de afcad (zonder statische vliegtuigen) een vergissing zijn. Vliegtuigen (van Traffix X) staan bij mij (payware boxed versie) in of achter de vliegveldgebouwen in de tuin. Ik vrees ook voor de default vliegtuigen en andere afcad (met statische vliegtuigen) Bremen, maar heb nog geen zin gehad om dit te testen. Als iemand dit herkent, dan lees ik dat op deze site graag. Bv dank!

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x